Теоретичні аспекти формування адміністративних послуг та процедур в сфері природокористування - Мартієнко, А.І. (Економічні інновації, 2015)
Проведено аналіз існуючих теоретичних підходів до визначення адміністративних послуг і процедур, досліджено сутність адміністративних послуг та процедур в галузі охорони навколишнього середовища, визначено їх класифікацію та принципи формування, обґрунтовано мету і завдання служб адміністративних процедур в галузі охорони навколишнього середовища. Запропоновано підходи до визначення якості послуги дозвільного характеру у використанні природних ресурсів і якість процедур обслуговування.