Суспільна ідея та соціо-комунікація в добу української незалежності - Андрусів, В. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Розумний М.М. Ідея і нація в інформаційну епоху. – Харків: Майдан, 2006. – 340 с.