Причини барботажного хімічного ефекту і диференціації іонів при утворенні морських аерозолів (фізико-хімічний аналіз)
Показано, що основною причиною барботажних хiмiчних ефектiв у розчинах NaCl є структурнi змiни в iнтерфейсi газ/вода, якi приводять до сильного збiльшення структурної температури води i збiльшення її кислотностi за рахунок зростання концентрацiї димерних асоцiатiв (H₂O)₂. Збiльшення структурної тем...
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2015
|
Назва видання: | Доповіді НАН України |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/96942 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Причини барботажного хімічного ефекту і диференціації іонів при утворенні морських аерозолів (фізико-хімічний аналіз) / С.В. Кушнір // Доповіді Національної академії наук України. — 2015. — № 7. — С. 91-98. — Бібліогр.: 15 назв. — укр. |