Щодо вдосконалення системи науково-технічної підтримки Держатомрегулювання України - Неклюдов, І.М.; Громов, Г.В.; Валігун, Н.П.; Носовський, А.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2009)
Розглянуто сучасний національний та міжнародний досвід діяльності організацій з науково-технічної підтримки органів регулювання ядерної та радіаційної безпеки. Сформульовано вимоги та стратегічні завдання щодо вдосконалення системи науково- технічної підтримки Державного комітету ядерного регулювання України.