Система показників ефективності діяльності наукових співробітників - Носовський, А.В.; Кравченко, Н.А. (Ядерна та радіаційна безпека, 2011)
Наведено основні рекомендації зі створення та впровадження в практичне застосування Державним науково-технічним центром з ядерної та радіаційної безпеки методики оцінювання ефективності діяльності наукових співробітників у процесі проведення їх періодичної атестації.