Структура бази даних зсувних зміщень в районі автомобільної дороги Сімферополь-Ялта-Севастополь - Фріндт, М.Т. (Теоретичні та прикладні аспекти геоінформатики, 2010)
Розглянуто поширення зсувів на автомобільній дорозі Сімферополь-Ялта-Севастополь. Описано методику створення бази даних у зв’язку з накопиченням інформації на паперових носіях, представлено її можливу структуру. Оцінено доцільність використання геоінформаційних технологій для моделювання зсувного процесу.