Результати науково-технічної діяльності ДНТЦ ЯРБ за 2012 та 2013 роки - Громов, Г.В.; Носовський, А.В.; Валігун, Н.П.; Воробей, І.І. (Ядерна та радіаційна безпека, 2014)
Представлено основні результати науково-технічної діяльності Державного підприємства «Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки» у 2012 та 2013 роках і стратегічні завдання підприємства на 2014—2018 роки.