Змістовна та цікава книга про фітофізіологічні генетику та селекцію - Ситник, К.М. (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: Применение физиологии в селекции пшеницы. Пер. с англ. / Под ред. В.В. Моргуна. — К.: Логос, 2007. — 427 с.