Небіволол: квантово-хімічні властивості - Казакова, О.О.; Довгань, Р.С.; Загородний, М.І.; Чекман, І.С. (Доповіді НАН України, 2015)
Дослiджено квантово-хiмiчнi властивостi молекули β-адреноблокатора небiвололу. Рiзноманiтнiсть функцiональних груп молекули небiвололу свiдчить про можливiсть її взаємодiяти з полярними та з неполярними структурами бiомембран. Атом азоту вiдповiдає за утворення комплексу з β-рецептором.