Типізація інновацій в забезпеченні балансу інноваційного розвитку виноробних підприємств
Пропонується виділяти такі типи інновацій для виноробних підприємств: 1) технологічні: продуктові і процесні; 2) функціональні: маркетингові, організаційно-управлінські, екологічні та соціальні. При цьому технологічні інновації являються первинними, оскільки напряму пов'язані з виробництвом про...
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | Бондаренко, С.А. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2015
|
Назва видання: | Економічні інновації |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/98464 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Типізація інновацій в забезпеченні балансу інноваційного розвитку виноробних підприємств / С.А. Бондаренко // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2015. — Вип. 60, т. III. — С. 15-30. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Результативність розвитку виноробних підприємств України
за авторством: Олексюк, О.І.
Опубліковано: (2009) -
Формування інвестиційної стратегії виноградарсько-виноробних підприємств
за авторством: Каламан, О.Б., та інші
Опубліковано: (2010) -
Роль соціального капіталу в забезпеченні інноваційного розвитку
за авторством: Стежко, Н.
Опубліковано: (2010) -
Роль агломерацій в забезпеченні інноваційного розвитку територій
за авторством: Доленко, Л.Х.
Опубліковано: (2011) -
Роль інновацій у забезпеченні регіонального відтворювального процесу
за авторством: Пилипів, В.В.
Опубліковано: (2008)