П`ята науково-технічна конференція «Приладобудування: стан і перспективи» (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2006)
25–26 квітня 2006 року в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» відбулася П’ята науково-технічна конференція «Приладобудування: стан і перспективи».