Цілісність інформації в системах вібродіагностики та достовірність її відбору - Трохим, Г.Р.; Стецько, І.Г. (Проблемы машиностроения, 2012)
Здійснено оглядовий аналіз вібродіагностичних систем. Звернено увагу на достовірність відбору та повноту формування сигналів первинними перетворювачами. Вказано на необхідність застосування як конструктивних, так і програмних засобів тестування багатоканальних систем вібродіагностики.