XVII Міжнародний симпозіум «Огляд рослинності Європи» - Куземко, А.А. (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2009)
XVII Міжнародний симпозіум «Огляд рослинності Євро-пи» відбувся 1—5 травня 2008 р. у м. Брно (Чеська Республіка) на базі відділення ботаніки та зоології науко-вого факультету Університету Мазарика. Це найбільше зібрання фітоценологів Європи проходить щорічно від 1992 р.