З нагоди 70-річчя Олени Макарівни Недухи - Кордюм, Є.Л.; Шевченко, Г.В. (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2009)
У бурхливому сьогоденні особливо приємно відзначати тих науковців, які своїм життєвим досвідом, відданістю справі та наполегливою працею сприяють стабільності та розвитку української науки. Одним із таких вчених, якими може пишатися Інститут ботаніки НАН України, є Олена Макарівна Недуха.