Проверка рекомендаций по расчету параметров комбинированной крепи - Новиков, А.О.; Шестопалов, И.Н. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
У статті наведені результати перевірки рекомендацій з розрахунку параметрів комбінованого кріплення в умовах підготовчих виробок шахти «Добропільска».