Комбінаторна оптимізація на розміщеннях: огляд останніх результатів - Барболіна, Тетяна Миколаївна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2017)
Наведений огляд останніх результатів щодо розв’язування задач комбінаторної оптимізації на розміщеннях. Висвітлено розв’язування задач як в умовах визначеності, так і зі стохастичною невизначеністю, а також моделювання детермінованими і стохастичними задачами комбінаторної оптимізації на розміщеннях