Оцінки практичної стійкості модифікацій нових стандартів блокового шифрування відносно цілочисельного різницевого криптоаналізу - Ковальчук, Людмила Василівна; Кучинська, Наталія Вікторівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2017)
Отримані науково обґрунтовані оцінки практичної стійкості до цілочисельного різницевого криптоаналізу ГОСТ-подібних та «Калина»-подібних блокових шифрів, проведено статистичний порівняльний аналіз отриманих значень з відповідними параметрами для випадкових вузлів заміни