Оцінка похибки заокруглення алгоритму обчислення первинної оцінки спектральної щільності - Коломис, Олена Миколаївна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2017)
Наведена оцінка похибки заокруглення алгоритму обчислення первинної оцінки спектральної щільності