Про деякі способи підвищення точності комп’ютерних обчислень - Хіміч, Олександр Миколайович; Ніколаєвська, Олена Анатоліївна; Чистякова, Тамара Василівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2017)
Досліджуються різні способи використання багаторозрядної комп’ютерної арифметики. Наведено результати реалізації паралельного алгоритму сингулярного розвинення матриці з підвищеною точністю за допомогою функцій бібліотеки GMP на MIMD-комп’ютері