Колокаційно-ітеративний метод розв’язування лінійних інтегро-функціональних рівнянь - Геселева, Катерина Григорівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2017)
Побудова точних розв’язків інтегро-функціональні рівнянь можлива лише в окремих випадках, тому актуальним є питання відшукання та дослідження умов збіжності наближених методів розв’язання цих рівнянь та оцінки похибок колокаційно-ітеративного методу