ПРО ОДИН МЕТОД РОЗВ’ЯЗУВАННЯ КРАЙОВОЇ ЗАДАЧІ ДЛЯ ЗВИЧАЙНИХ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ РІВНЯНЬ З ІМПУЛЬСНИМ ВПЛИВОМ І ПАРАМЕТРАМИ - Поселюжна, Віра Богданівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2009)
Розглядається питання застосування колокаційно-ітеративного методу до розв’язування крайових задач для звичайних диференціальних рівнянь з імпульсним впливом та параметрами. Побудовано алгоритм методу, наведена обчислювальна схема.