НЕОБХІДНІ, ДОСТАТНІ УМОВИ, КРИТЕРІЇ ТА УМОВИ ЄДИНОСТІ ВІДНОСНОЇ ЧЕБИШОВСЬКОЇ ТОЧКИ СИСТЕМИ ОБМЕЖЕНИХ ЗАМКНУТИХ ОПУКЛИХ МНОЖИН, ЯКІ НЕПЕРЕРВНО ЗМІНЮЮТЬСЯ - Гнатюк, Юрій Васильович (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2010)
Встановлено необхідні, достатні умови, критерії та умови єдиності відносної чебишовської точки системи обмежених замкнутих опуклих множин, які неперервно змінюються.