НАБЛИЖЕННЯ РОЗРИВНОЇ ФУНКЦІЇ ЗА ДОПОМОГОЮ РОЗРИВНИХ СПЛАЙНІВ - Литвин, Олег Миколайович; Першина, Юлія Ігорівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2010)
У роботі пропонується метод наближення розривної функції однієї змінної за допомогою розривного сплайну, використовуючи метод мінімакса.