ПРО ОПТИМАЛЬНИЙ ВИБІР ПРЯМИХ ІНТЕРЛІНАЦІЇ В МЕТОДІ ЛІДР НАБЛИЖЕНОГО РОЗВ’ЯЗКУ КРАЙОВОЇ ЗАДАЧІ ЕЛІПТИЧНОГО ТИПУ В ПРЯМОКУТНІЙ ОБЛАСТІ - Нефьодова, Інна Віталіївна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2010)
У роботі пропонується метод оптимального вибору ліній інтерлінації в методі ЛІДР (методі розв’язання двовимірних крайових задач шляхом зведення їх до систем лінійних інтегро-диференціальних рівнянь).