ПІДСУМОВУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ РЯДІВ ЗА ВЛАСНИМИ ЕЛЕМЕНТАМИ ГІБРИДНОГО ДИФЕРЕНЦІАЛЬНОГО ОПЕРАТОРА ЕЙЛЕРА — ФУР'Є — (КОНТОРОВИЧА–ЛЄБЄДЄВА) НА СЕГМЕНТІ ПОЛЯРНОЇ ОСІ - Ленюк, Олег Михайлович (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2010)
Методом порівняння розв'язку крайової задачі для системи диференціальних рівнянь Ейлера, Фур'є та (Конторовича-Лєбєдєва) на сегменті полярної осі з двома точками спряження, побудованого, з одного боку, методом функцій Коші, а, з другого боку, методом відповідного скінченного гібридного інтегрального перетворення (СГІП), підсумовано поліпараметричну сім'ю функціональних рядів за власними елементами відповідного гібридного диференціального оператора (ГДО).