ОБЧИСЛЕННЯ НЕВЛАСНИХ ІНТЕГРАЛІВ ЗА ВЛАСНИМИ ЕЛЕМЕНТАМИ ГІБРИДНОГО ДИФЕРЕНЦІАЛЬНОГО ОПЕРАТОРА ЕЙЛЕРА — ЛЕЖАНДРА — ФУР`Є НА ПОЛЯРНІЙ ОСІ - Ленюк, Михайло Павлович (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2011)
Методом порівняння розв’язку крайової задачі для системи диференціальних рівнянь Ейлера, Лежандра та Фур’є на полярній осі з двома точками спряження, побудованого, з одного боку, методом функцій Коші, а з другого боку методом відповідного гібридного інтегрального перетворення, обчислено поліпараметричну сім`ю невласних інтегралів за власними елементами гібридного диференціального оператора Ейлера—Лежандра—Фур’є.