3 D КОЕФІЦІЄНТИ ФУР'Є ТА ОПЕРАТОРИ КУСКОВО-СТАЛОЇ СПЛАЙН-ІНТЕРФЛЕТАЦІЇ - Литвин, Олег Миколайович; Нечуйвітер, Олеся Петрівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2011)
У статті розглядається кубатурна формула обчислення 3 D коефіцієнтів Фур'є на класі Ліпшиця з використанням інтерфлетації функцій у випадку, коли інформація про функцію задана на площинах.