КУСКОВО-СТАЛА ІНТЕРФЛЕТАЦІЯ ПРИ ОБЧИСЛЕННІ 3 D КОЕФІЦІЄНТІВ ФУР'Є НА КЛАСІ ДИФЕРЕНЦІЙОВНИХ ФУНКЦІЙ - Литвин, Олег Миколайович; Нечуйвітер, Олеся Петрівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2012)
У статті розглядаються кубатурні формули обчислення 3 D коефіцієнтів Фур'є на класі диференційовних функцій з використанням інтерфлетації функцій у випадку, коли інформація про функцію задана її слідами на лініях.