CИЛЬНА СТАБІЛІЗАЦІЯ РОЗВ’ЯЗКІВ ОДНОГО ПСЕВДОДИФЕРЕНЦІАЛЬНОГО РІВНЯННЯ ІНТЕГРАЛЬНОГО ВИГЛЯДУ - Літовченко, Владислав Антонович (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2012)
Сформульовано та доведено теорему про сильну стабілізацію класичних розв’язків одного параболічного рівняння інтегрального вигляду з оператором Бесселя дробового інтегродиференціювання з додатним параметром. Граничні значення цих розв’язків є згортувачами у просторах основних функцій, елементи яких мають характерні для фундаментального розв’язку задачі Коші цього рівняння властивості гладкості та поведінку в околі нескінченно віддалених просторових точок.