ОДНЕ УЗАГАЛЬНЕННЯ МОДЕЛІ КОКСА-РОССА-РУБІНШТЕЙНА ТА ВІДПОВІДНИЙ НЕПЕРЕРВНИЙ АНАЛОГ - Малик, Ігор Володимирович; Дорошенко, Ірина Вікторівна; Антонюк, Світлана Володимирівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2014)
У статті запропоновано одне узагальнення дискретної моделі Кокса-Росса-Рубінштейна функціонування акцій в дискретному випадку та відповідний їй неперервний аналог.