АСИМПТОТИКА В СЕРЕДНЬОМУ КВАДРАТИЧНОМУ ДИФУЗІЙНИХ ДИНАМІЧНИХ СИСТЕМ З ПІСЛЯДІЄЮ ІЗ ВРАХУВАННЯМ ЗОВНІШНЬОГО ВИПАДКОВОГО ЗБУРЕННЯ - Ясинський, Володимир Кирилович; Донець, Надія Петрівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2013)
Отримано достатні умови асимптотичної стійкості в середньому квадратичному дифузійної динамічної системи з післядією із врахуванням зовнішнього випадкового збурення.