ТОПОЛОГІЯ ЧИСЕЛЬНОГО РОЗВ’ЯЗКУ ДВОВИМІРНОГО РІВНЯННЯ ПУАССОНА З НЕОДНОРІДНІСТЮ У ВИГЛЯДІ РЯДУ З УЗАГАЛЬНЕНИХ ФУНКЦІЙ - Пелещак, Роман Михайлович; Дорошенко, Микола Васильович (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2013)
Побудовано математичну модель топології розподілу 2D-електростатичного поля в діоді Шотткі з вбудованим шаром квантових точок, яка представляється у вигляді крайової задачі для двовимірного рівняння Пуассона з неоднорідністю у вигляді ряду з узагальнених функцій. Побудований чисельний алгоритм розв’язування крайової задачі методом послідовних надрелаксцій.