Дослідження експоненціальної стійкості розв'язків рівняння Маккі-Гласса з імпульсною дією - Лісовська, Валентина Петрівна; Неня, Олександр Іванович (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2014)
Розглядається функціонально-диференціальне рівняння Маккі-Гласса зі змінними коефіцієнтами, несталим запізненням та імпульсним впливом в фіксовані моменти часу. На основі теорем типу Разуміхіна, отримано умови експоненціальної стійкості додатних розв’язків даного рівняння.