Визначення оцінки сумарного кореляційного взаємовпливу періодичних процесів з багатократним повторенням та представленням в полярній системі координат - Сегін, Андрій Ігорович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2017)
The proposed the generalized correlation estimate the impact of periodic signals considering multiple repetition and representation of correlation functions in polar coordinates.