КОМБІНОВАНІ КВАДРАТУРНІ АЛГОРИТМИ РЕАЛІЗАЦІЇ ІНТЕГРАЛЬНИХ МОДЕЛЕЙ БАГАТОЗВ'ЯЗНИХ ДИНАМІЧНИХ СИСТЕМ - Верлань, Анатолий Федорович; Тихоход, Владимир Александрович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2008)
Запропоновано комбіновані квадратурні алгоритми розв’язання систем інтегральних рівнянь Вольтерри при моделюванні багатозв’язних динамічних систем. Алгоритми реалізовані в комплексі програм у системі Matlab.