ВИКОРИСТАННЯ ГЕНЕТИЧНИХ АЛГОРИТМІВ В ОПЕРАТИВНІЙ ДІАГНОСТИЦІ ОБЛАДНАННЯ ЕЕС - Лежнюк, Петро Дем'янович; Рубаненко, Олександр Євгенійович; Пиріжок, Максим Ігорович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2008)
В статті розглянуто приклад використання генетичного алгоритму в формуванні бази даних для навчання нейронної мережі, яка використовується для оптимізації програмного забезпечення мікропроцесорного пристрою діагностики РПН силових трансформаторів.