СТРУКТУРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ НЕЛІНІЙНИХ РОЗПОДІЛЕНИХ ЛАНОК МЕХАНІЧНОЇ СИСТЕМИ БУРОВОЇ УСТАНОВКИ - Федорчук, Володимир Анатолійович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2008)
Запропоновано метод побудови математичних моделей нелінійних розподілених ланок на основі структурного підходу.