ОБЧИСЛЕННЯ НЕВЛАСНИХ ІНТЕГРАЛІВ ЗА ВЛАСНИМИ ЕЛЕМЕНТАМИ ГІБРИДНОГО ДИФЕРЕНЦІАЛЬНОГО ОПЕРАТОРА (КОНТОРОВИЧА-ЛЄБЄДЄВА)-ЕЙЛЕРА-ФУР’Є НА ПОЛЯРНІЙ ОСІ - Ленюк, Михайло Павлович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2009)
Методом порівняння розв’язку крайової задачі для системи диференціальних рівнянь (Конторовича-Лєбєдєва), Ейлера та Фур’є на полярній осі з двома точками спряження, побудованого, з одного боку, методом функцій Коші, а з другого боку, методом відповідного гібридного інтегрального перетворення, обчислено поліпараметричну сім’ю невласних інтегралів за власними елементами відповідного гібридного диференціального оператора.