СЕМАНТИЧНА ІНФОРМАЦІЯ ТА ЛІНГВІСТИЧНІ ЗМІННІ В ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ - Нечипоренко, Ольга Володимирівна; Верлань, Андрій Анатолійович; Фуртат, Юрій Олегович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2009)
Розглядаються проблеми представлення неформалізованих процедур в інформаційних технологіях. Неформалізовані процедури визначаються як процедури, які використовують змістовну інформацію, що задається змістом і значенням понять і суджень предметної області. Визначається логіко-лінгвістичний опис предметної області і відповідне йому логіко-семантичне представлення нечіткої системи. Розглядається задача класифікації та структуризації знань.