ЕКВІВАЛЕНТУВАННЯ МАТЕМАТИЧНИХ МОДЕЛЕЙ ДИНАМІЧНИХ СИСТЕМ - Федорчук, Володимир Анатолійович; Дячук, Олександр Анатолійович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2009)
Розглянуто процес перетворення математичних моделей динамічних систем, заданих рівняннями зі змінними коефіцієнтами.