УЗАГАЛЬНЕНІ КРАЙОВІ ЗАДАЧІ І УЗАГАЛЬНЕНІ РОЗВ’ЯЗКИ ОПТИМІЗАЦІЙНИХ ЗАДАЧ У ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОСТОРАХ - Бейко, Іван Васильович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2010)
У статті будуються алгоритми для оптимізації керованих граф-операторних систем. Визначено і побудовано узагальнені оптимальні розв’язки задач оптимізації граф-операторних систем складених із підсистем, що описуються алгебраїчними, диференціальними, інтегро-диференціальними та узагальненими операторними рівняннями.