КОМП’ЮТЕРНІ ЗАСОБИ РЕАЛІЗАЦІЇ ІМІТАЦІЙНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ АНОМАЛЬНИХ ДИФУЗІЙНИХ ПРОЦЕСІВ - Верлань, Анатолій Федорович; Положаєнко, Сергій Анатолійович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2010)
Запропоновано комп’ютерні засоби розв’язання задач моделювання, ідентифікації та управління аномальними дифузійними процесами, що реалізовані на платформі спеціалізованого пакету Matlab. Розглянуто досвід використання запропонованих засобів у практиці дослідження аномальних дифузійних процесів і, на прикладі реальної задачі, проведено моделювання динамічного стану нафтового родовища.