МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ СТАЦІОНАРНОГО ТЕПЛОПЕРЕНОСУ В ПРОЦЕСАХ ВИПІКАННЯ ТОНКИХ ПЛОСКИХ ЦИЛІНДРИЧНИХ ТІСТОВИХ ЗАГОТОВОК - Громик, Андрій Петрович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2010)
Розглянуто математичну модель стаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских циліндричних тістових заготовок. Проведено числове моделювання і аналіз стаціонарних температурних полів для нагрівальної плити і заготовки з точки зору забезпечення більшої рівномірності нагріву за різними напрямками із врахуванням частотних характеристик нагрівання.