ЗАСТОСУВАННЯ НАЙКРАЩОЇ ЧЕБИШОВСЬКОЇ АПРОКСИМАЦІЇ ДЛЯ МОДЕЛЮВАННЯ ДЕЯКИХ ФІЗИЧНИХ ПРОЦЕСІВ - Каленчук-Порханова, Анжеліна Олексіївна; Вакал, Лариса Петрівна (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2010)
У статті розглядається застосування найкращої чебишовської апроксимації для розв’язування систем несумісних лінійних рівнянь та крайових задач математичної фізики.