МОДЕЛЮВАННЯ ДИФУЗІЙНИХ ПРОЦЕСІВ В НЕОДНОРІДНИХ СЕРЕДОВИЩАХ З М’ЯКИМИ МЕЖАМИ МЕТОДОМ ГІБРИДНОГО ДИФЕРЕНЦІАЛЬНОГО ОПЕРАТОРА ЛЕЖАНДРА-ФУР’Є-ЛЕЖАНДРА НА ПОЛЯРНІЙ ОСІ - Конет, Іван Михайлович; Ленюк, Михайло Павлович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2010)
Операційним методом одержано інтегральне зображення точного аналітичного розв‘язку алгоритмічного характеру задачі про дифузійні процеси в неоднорідних середовищах з м‘якими межами у випадку, коли моделювання процесів здійснено методом гібридного диференціального оператора Лежандра-Фур‘є-Лежандра.