ФОРМУВАННЯ НЕЛІНІЙНИХ ДИНАМІЧНИХ МОДЕЛЕЙ ГАЗОТУРБІННИХ СИЛОВИХ УСТАНОВОК ПРИ РОЗВ’ЯЗАННІ ЗАДАЧ ПАРАМЕТРИЧНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ - Горошко, Іван Олегович; Павленко, Віталій Данилович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2011)
У статті розглянуто проблеми формування динамічних моделей газотурбінних силових установок, перш за все нелінійних, та основні аспекти розв’язання задач ідентифікації параметрів таких моделей.