УЗАГАЛЬНЕНИЙ ПРИНЦИП НЕВ’ЯЗКИ ПРИ РОЗВ’ЯЗАННІ ІНТЕГРАЛЬНИХ РІВНЯНЬ ФРЕДГОЛЬМА І РОДУ МЕТОДОМ УСІЧЕНОГО SVD РОЗКЛАДУ - Карпенко, Євген Юрійович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2011)
У статті розглянуто підхід до розв’язання інтегрального рівняння Фредгольма 1-го роду методом усіченого SVD розкладу з використанням узагальненого принципу нев’язки для визначення оптимального розв’язку.