КРИТЕРІЇ ФОРМУВАННЯ СПЕКТРАЛЬНИХ КАНАЛІВ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ БАГАТОКАНАЛЬНИХ МЕТОДІВ ТЕРМОМЕТРІЇ ВИПРОМІНЕННЯ - Гоц, Наталія Євгенівна (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2012)
В статті запропоновано критерії формуванні спектральних каналів для реалізації багатоканальних методів термометрії випромінення. На формування вихідного сигналу окремого спектрального каналу термометра випромінення впливають спектральна чутливість, потужність сигналу та особливості методу вимірювання, тому пропонується систему критеріїв розділити на три групи згідно цих ознак.