ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ МОДЕЛЮВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИЧНИХ СИСТЕМ НА ОСНОВІ Z-ПЕРЕТВОРЕННЯ - Коновал, Володимир Семенович; Мороз, Володимир Іванович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2012)
У статті пропонується використання для розв'язування звичайних диференціальних рівнянь, що описують динаміку електроенергетичних систем, рекурентних формул на основі z-перетворення.