ПРОГНОЗУВАННЯ ВОЛОГОСТІ НЕНАСИЧЕНОЇ ЗОНИ ҐРУНТУ НА ОСНОВІ NEO-FUZZY МЕРЕЖІ - Пастушенко, Володимир Йосипович; Стеценко, Анатасія Михайлівна (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2012)
У даній роботі вирішується задача прогнозування вологості ненасиченої зони ґрунту на керованому модулі меліоративної системи двосторонньої дії з підґрунтовим зволоженням за допомогою neo-fuzzy нейронних мереж.